Kompresori – kompresorske stanice i njihove instalacije

 

 

Robusci

Za Kompresorske stanice možemo ponuditi kompletan inženjering od projektovanja, isporuke i montaže do servisa. Mlinpek servis se na tehnologiji komprimovanog vazduha (proizvodnja i priprema) može pohvaliti izuzetno velikim iskustvom i održavanjem u eksploataciji.

U ovoj oblasti za poslovnog partnera imamo kompaniju ORLIK iz mesta Česka Trebova ČEŠKA REPUBLIKA koja nudi vrhunska tehnološka rešenja za stabilne- industrijske klipne kompresore manjih kapaciteta sa garancijom od 3 godine, industrijske vijčane većih kapaciteta, zvučno izolovane i 100% automatizovane kao i pokretne-građevinske iskljucivo vijčane kompresore sa iskustvom od 1954 godine u ovoj oblasti.

Mi smo ovlašćeni distributer i servis ove kompanije.

Više informacija i kataloge mozete naci na:www.orlik.cz

 
   

1 23

Savremena konstrukcija za profesionalnu primenu u industriji koja je opremljena sa exkluzivnim ORLIK vijčanim kompletom garantuje, visoke performanse na niskom broju obrtaja što omogućava dugi radni vek kompresora. Ultra niski nivo buke sa niskim energetskim troškovima i zaista jednostavnim održavanjem čine ove kompresore visoko ekonomičnim. Tehničke karakteristike sa širokim dijapizonom kapaciteta prilagođavaju se svim poznatim zahtevima.

45